Pajalla on pitänyt pikkuruista kiirusta, joten tässä tulee nyt pläjäys valmistuneita, nämä siis DRT merkin alla.

Taaperokauppaan 12kpl mustia joustis capreja, 12kpl salmari huppareita taskuin ja 12kpl t-paitoja mustasta tähdestä


Jokunen huppuliivi, jotka tulevat piakkoin myös royalin nettikauppaan myyntiin:

tässä tähtiliivissä on väärän mittainen vetoketju, kun ei sattunut tässä pajalla olemaan oikean mittaista. Liivi on kummitytölleni synttärilahjaksi ja kuten niin usein ennenkin, jätin lahjan teon viimetippaan, siksi ei ollut aikaa lähteä oikean mittaista ketjua etsimään.

Liivi takaa eli huppu on tuollai hiippa:

Meidän maaseutu messuille kouvolaan (25.-26.8. kouvolan raviradalla) tapahtumaan on "jokunen" vaate valmistunut :-D

Elikkäs ylhäältä alkaen Kurttupipoja S,M,L ja XL kokoja yhteensä joku 70kpl (Kurttupipo vastaa kaavaltaa lähes identtisesti eräälle toiselle kaupalle ennen valmistamaani ruttupipoa. Royal-tuote ei siis ole kopioinut omaa pipoaan em toiselta kaupalta vaan molempien pipojen kaavan takana olen minä). Naisten hihattomia salmari ja aakkoset tunikoita S,M,L ja XL kokoja yhdet molempia värejä.  Lasten t-paitoja joku 50kpl koot 92-134.  9kpl kolmea erilaista bodya, 6kpl taikametsä liivimekkoja ja jokunen "harjoituskappale" pussihihaista tunikaa sekä hihatonta huppputunikaa. Ja niin yksi pieni vauvan piponen ja tumppusetkin ovat kuvaan eksyneet :-)

Niin ja sitten tämä... Burda lehti ja Royal-tuote tekevät yhteistyönä kuukauden mallia. Minun kunniaksi tuli sitten ommella valittu malli. Tässä ensimmäinen eli heinäkuun malli. Antakee sitten armoa, tuo mekko on kokoa 38 ja jostain syystä se on burdan yleiseen kokoon nähden ISO. Minä joka tuossa kuvassa pällistelen, olen kokoa 36, mutta 38 ei koskaan ole ollut järkyttävän iso. Tuo mekko on valtava! Siitä on vedetty joku 20cm selästä myttyyn, jotta se ei näyttäisi päälläni teltalta...