Aina silloin tällöin "menen" Maitotyttö paitojen sivuille ihailemaan Millan ja "tyttöjen" kättenjälkiä. Koska itse en enää imetyspaitaa tarvi, olen sitten vain ihallut paitoja. Tänään aamulla kauppaan lähtiessä tuijotin vaatehuoneessa paitakoriani ja totesin, että "ei-oo-suutarin-lapsilla-kenkiä-mut-ei-oo-suutarillakaan...". Kaapissa ei ollut yhtään semmosita pitkähihaista, jonka olisi voinut laittaa päälle, kun ulkona oli 16astetta. Paksumpia on kyllä, mutta ne on liian kuumia. T-paita päällä meikäläinen on hädin tuskin tän kesänä muutenkaan tarjennut... Joten kauppaan ajaessa aivot teki työtä (ai mitkä...mitä...). Sain ajatuksen, että miksi ei voisi tehdä joustispaitaa ihan noin vaan?? Noh kotiin tullessa pöydällä oli jokunen muu työ odottamassa mitkä oli pakko saada alta pois, mutta niiden jälkeen! Etsin käteeni jonkun kaavalehden ja sieltä raglanhihan kaaret, kas kun raglanilla en juuri ikinä tee itselleni mitään niin ei semmoista kaavaa ollut arkistossa (olkapääni ovat eri korkeudella ja raglan harvoin istuu päälläni). Noh sitten muokaten, ja muokaten vähän lisää. Sit etsitään kankaita, ei, ei ,ei... Kaikki mieluisat värit loppu! Otetaan siis ne mitä nyt noin suurin piirtein löytyy ja, liian vähän! Muokataan kaavaa taas, ja huomataan lopuksi, että lopputulos on liki saman näköinen kuin kaavan alkuperä!! Se siitä muokkaamisesta. Tässä kuiteskin se lopputulos:

Kaulusresori on liian pitkä, helman piti olla pitempi, kuten hihojenkin. Helma olisi saanut olla hieman tunikamaisempi ja ne rakkaat taskut... Mut ehkä seuraavaan! Jotenkin tätä piti sit kuitenkin "tuunata" heti:

Onnenapila tai neljä sydäntä, ihan miten itse haluaa :-D

Jos joku nyt tästä paidasta tai tämän kaltaisesta innostuu, niin postia minulle tuossa jossain sivussa näkyvään osoitteeseen. Paitaa on mahdollisuus saada monilla eri väriyhdistelmillä ja eri aplikaatiokuvioilla (tähti, apila, sydän, pilvi jne mitä keksii). Tästä on mahdoolisesti tulossa myös se tunikamalli jossain vaihessa kunhan allekirjoittanut saa kangasvarastoaan täydennettyä (ja siis jotain entisiä pois ensin alta pois...)