Desingned by royal-tuote mallistoon on tullut pari uutta vaatetta ja helsingissä sijaitsevaan Piiloon on valmistunut nippu myytävää. Ensin Piilon kasa:

Tässä on siis naisten Nalle liivimekkoja, naisten lyhythihaisia perhostunikoita, laspille kotimaisesta joustiksesta ja sik-sak trikoosta valmistettuja shortseja, lasten t-paitoja sekä lyhythihaisia tunikoita. Luonnollisestikin kaikkien kaavat allekirjoittaneet käsialaa.

Tässä vielä nalle liivimekosta kuva allekirjoittaneet päällä maakellarin kupeesta (se kellarin mistä se sauna vielä joskus tehdään...)

Saijan salmari liivimekko sai nyt vihdoin kaverikseen myös Aakkoset liivimekon:

Perhostunikasta ei ole hyvää kuvaa, mutta tässä tämä nyt kuitenkin. Nukessa on L-koon säädöt ja tunika M-kokoinen, lisäksi valo loppui ihan kesken ja kaikki muukin meni kuvatessa pieleen, mutta näkeehän tästä että jotain on tehty :-) yritetty ainakin...

Nalle ja Aakkoset liivimekkoja on www.royal-tuote.com nettikaupassa myynnissä, ja  jos joku tuommoisen perhosen haluaa niin sitäkin voi kysellä vaikka varsinaisesti sitä ei kaupassa näkyvillä olekaan (johtuen kuvan laadusta jne). Lasten T-paitoja, lyhythihaisia tunikoita ja shortsejakin toki teemme kankaiden saatavuuden rajoissa kuvien kankaista.