Olen yrittänyt etsiä ihan pienen haalarin kaavaa, mutta turhaan. 50 tai 56cm kaavaa ei juurikaan löydy, ja jos, niin ovat kamalan leveitä. Eipä auttanut kuin ottaa eräät ikuisuuden vanhat potkupuvun kaavat ja pienentää koosta 62cm kaavat kokoon 50cm. Tietyt kaavat ovat valtavan suuria kokomerkintään nähden ja niimpä tästä haalarista tuli 50/56cm eikä ihan puhtaasti 50cm, hyvä niin.

Kankaana on pinkkiä, hieman mikrofleecesta paksumpaa fleecea ja vuorina eurokankaan palalaarista joskus löytynyttä ohuehkoa puuvillatrikoota. Haalari on ommeltu kokonaan "pussiin" ja pussissa se kyllä olikin, kun ompelin ajatuksissani molemmat lahjeresorit siten, että haalari oli oikeat puolet vastakkain... No eipä se siitä tietenkään oikein päin käännyt, ja solmussa oltiin. Jouduin sitten kikkailemaan toisen lahkeen uudestaan ja hihansuut. En tiedä mikä on, mutta en vieläkään osaa ommella vuorituksia oikein, siis etten aina olisi solmussa tai "donitsina" ompeluksen kanssa. Pitäisköhän joskus lukea ompeluohjeet vuorittamisesta??

Mutta tässä haalari, vetoketju on muuten ommeltu KÄSIN vuoriin, tai vuori vetoketjuun, ja vasta sitten tikattu oikealta.

Nyt sitten taitaa olla parempi lopettaa vauvelille ompelemiset, alkaa olemaan ongelma mihin vaatteet laittaa, ja ongelma tietty sekin milloin näitä kaikkia ehtii pienen päällä pitää! Ompelupöydällä odotteleepi kyllä jo kahta erisinistä fleecea, jos Vilille tekaisis niistä jotain.