Tein kestovaippainfon kautta kangasvaihtereita ja näitä pul- ja imukankaita jne tuli ihan kivasti. Piti sitten alkaa ompelemaan Retun yllyttämänä vaippoja lisää. Ihan kivahan näitä on tehdä, katsotaan sitten jäävätkö hyllylle koristeeksi vai pääsevätkö käyttöön.

Ylempi vaippa kestovaippayhdistyksen (KVY) s-kokoisella kaavalla. Alempi Tiris ensivaipan kaavalla. Molemmissa päällä br-pul, sisällä Eurokankaan (EK) mikrifleece. Kiinteiksi imuiksi ommeltu neljä kerrosta vähän huonoksi jo mennyttä myllymuksujen (MM) bambuhamppufleecea (mennyt huonoksi, kun kangasta ei saisi liottaa ja arvatkaas kuka ei tiennyt sitä...)

Tässä olisi Vilin, aika tasan 2v ja 11kg, päällä Weewekan s-m kokoisell akaavalla tehty sivukiinnitteinen vaippa. Huomioi, että Vilillä on kertis libero vaipan alla! Koko on siis ISO, vaippahan on ommeltu ajatellen "Sohvia", joka siis vielä köllii masussa...

Istuu peppu puolelta hieman paremmin. Vaipassa on kuitenkin EK:n pulia päällä ja se on tuettu ohuella kierrätys flanellilla. Sisäpuolena vaihtarina saatu coolmax. Kiinteinä imuina kerros paksua flanellia ja kaksi kerrosta bambucollegea, jossa polyesteria seassa.

Tässä sitten vaihtarina saatua piparikukka pulia, joka muuten on huomattavasti muita pul kankaita ohuempaa mitä ikinä olenkaan ommellut. Pul tuettu/vuorattu kierrätysflanellilla (idea eräältä nettitutulta). Sisäpinta vaihtarina saatua babmujoustista (muistaakseni) ja kiinteinä imuina paksu flanelli + 2krs bambucollegea. Kaavana KVY:n s-koko.  Takasiivekkeitä on jatkettu keltaisella pulilla, kun muuten tuosta saamastani kukallisesta palasta ei riittäisi kuin yhteen vaippaan.

Tähän pätee muuten sama teksti kuin piperikukalliseen, paitsi, että tämä pul oli mukavampaa ommella ja sisäpuoli on tumman lilaa (kuva valehtelee) coolmaxia.