Saanen esitellä, Tytteli! Kuvassa hänellä on nyt tuollainen valkoinen toppi päällä, meidän makuuhuoneessa kun ei vieraat naiset alasti hypi!

Ja tästä syntyy Tyttelille mammamasu, tai niinhän mä luulen... Eli ilmapallon päälle on lätkitty ohennettua tapettiliimaa ja sanomalehtisuikaleita kerroksittain ristiin rastiin. Massu on hieman liian pieni, mutta on vielä työn alaa. Olin yli puoli tuntia lätkinyt noita suikaleita ja vedin viimeistä kerrosta, kun se kävi! Pallo poksahti rikki! Onneksi mieheni saapui juuri silloin autotallista ja puhalsi uuden pallon (mikä säkä, että niitä palloja sattui olemaan useampi). Uusi pallo oli sitten pienempi, joten massu ei saanut enää tukea hyvin, joten kupuun meinasi kuivua lommoja. Jatkan massun työstämistä vielä tänään, kun saan tuon villi viikarin nukkumaan. Tässä kuitenkin kuva massun alusta:

 

20.1.2010.

Tyttelin vauvamasu projekti nyt hieman meni pieleen. Avasin tuon "palleroisen" keskeltä, jotta saisin massusta leveämmän. Sain puolikkaat hyvin Tytteliin kiinni ja liimasin suikaleista keskelle lisää massua. Irroitin rakennelman paikoiltaan kuitenkin hieman liian aikaisin ja näin massu kuivui aivan väärään asentoon. En ole jaksanut paneutua asiaan nyt enempää, koska en pääse ompelemaankaan lähipäivinä. Katsotaan saanko massun kuitenkin tässä jossain välissä rakennettua.