Koska asun hämeessä niin tuppasi taas jäämään nämä joululahjaompelukset viimetippaan. Yhtenä syynä ompi tämä meillä kesken oleva remontti, ompelupöytä oli hautautumut tuonne työkalujen keskelle ja piti siivota, jotta sen sai ihmisten ilmoille. Pöytä löytyi ja koneetkin toimi pakkelipölystä huolimatta joten kummityttöni saa kuin saakin liivimekon joululahjaksi. Koska itselläni on "vain" poikia, niin näiden mekkojen ompelu on aina mukavaa. Nyt kuitenkin Saran äitiltä tuli toive, että sellainen ihan arkinen liivimekko olisi kiva. Tässä siis eilen perjantaina ostettu ja pesty kangas ja lopputulos ompi ihan söpö.

Luumun väristä collegea, vaaleanpunaista resoria, hello kitty merkki ja ottobren liivihameen kaava, tai kaava on tuon liivihameen vuoren kaava, siinä ei ole noita laskoksia:

Ja tälläinen siitä parin tunnin (kahvitauon ja pojan nukuttamisen keskellä) tuli. Pääntietä on suurennettu, koska on tarkoitus, että mekon saa tuosta vaan vedettyä päänyli päälle, helmaa lyhensin myös vajaat kymmenen senttiä:

Jostain syystä kamera ei toista värejä kuten pitäisi, kaikki jää haaleaksi... Luonnonvalo auttaisi, mutta ainoassa huoneessa, missä sitä olisi, on tummanpunaiset seinät, joten eihän tämä mekko erotu seinältä :-)