Tätä pukua näytän mielelläni, tai itse asiassa näitä pukuja, en siksi, että se on minun tekemä, vaan siksi, että se on minun mielestäni aivan mahtavasti suunniteltu. Puku on morsiammen itsensä täysin suunnittelema, kuten on muuten tuo sulhasenkin puku!

Tässä kuvia ihan alusta asti, suunnitelma on siis morsiammen omaa käsialaa ja muutokset ja tarkennukset tehty yhdessä kanssani.

Puvussa on käytetty taftia (punainen), mattasatiinia (valkoinen), mustaa lakanakangasta, mustaa ja valkoista tylliä, timanttilankaa kirjailuissa ja reunojen "tikkauksissa", mustia pieniä pyöreitä helmiä sekä valkoisia pisaranmallisia helmiä. Puvun alla on muistaakseni kolmivanteinen alushame valkaisemattomasta lakanakankaasta, jossa on kolmessa kerroksessa tylliä (ei päällekkäin vaan ommeltu kolmena kapeana eri"pötkönä"). Lisäksi hieman vyötärön alapuolella on erillinen tylliosa korottamassa puvun takamusta ja sivuja.

Tähän pukuun kuuluu myös pitkä turkisviitta isolla olkapäille laskeutuvalla hupulla, sekä käsiä varten muhvi, niistä ei valitettavasti ole missään kuvaa.

Tästä siis lähdettiin liikkeelle:

Ensimmäisiä sovituskuvia, puku edestä:

Yläosan yksityiskohtia:

Helman yksityiskohta edessä:

Puku takaa:

Valmis puku parin "virallisessa" hääkuvassa: