Vaikka blogi on jälleen ollut monta viikkoa hiljaa, on Pajalla silti oltu puuhakkaita. Tilauksia on ollut riittämiin, ja ylikin, saakka, joten eipä ole ollut paljon aikaa omia ommella. Tilausten väliin iski kuitenkin päivän tauko, ja Vili kaipasi päällensä sopivan kokoista yöpukua. Laatikoista löytyneistä kankaista syntyi sitten tämmöinen hihaton paita omalla kaavan tekeleellä ja housut "työkaverin" kaavalla.

Sohvi sai kummajaistätiltään lahjaksi jo puoli vuotta sitten ihanat sukkahousut. Sukkikset ovat olleet tytölle hieman reilut ja niiden kaveriksi ei ole oikein ollut mitään just sopivaa. Nyt sitten sain vihdoin aikaiseksi ommella lyhythihaisen tunikan tytölle, kun sattui olemaan niin just saman väristä joustistakin. Joustiksen väri on oikeasti aika tarkkaan vähän raa'an luumun värinen, sellainen nätti sinertävä lila. Sitä samaa väriä on sukkisten kuvioissa. Resoriksi valikoitui harmaa sukkisten kuviovärin mukaan.

Näiden lisäksi tuossa pöydällä on odottamassa eräen pienen poitsun haalari, mutta siitä postaan kuvan vasta, kun haalarin olen viimeistellyt ja saajalleen lähettänyt. Haalari itsessään ei ole yllätys vaan vaihtari huovutetuista tossuista, mutta haalarin saaja ei sitten tiedäkään yhtään minkä värinen tms haalari on ;-)