Kyllä minä olen jotain tänäkin vuonna aikaiseksi saanut, vaikka blogi jotain muuta väittääkin. Yksi syy hiljaisuuteen on saumuri, se otti ja hajosi 1.1.2012 heti aamusella... Huollosta sain koneen parin-kolmen päivän päästä juuri ennen loppiaista. No jotta kaikki olisi mennyt "putkeen" yrittäjä-urani alussa niin kone otti ja hajosi het' keskiviikkona 11pv uudestaan. Nyt kone ei lähtenyt huoltoon vaan myyjäliike lähetti tilalle varakoneen, kunens pystyvät tutkimaan koneeni täydellisesti. Varakoneella olen sitten työhommia yrittänyt tehdä ja tässä niitä valmistuneita mitä voin teille näyttää (tilaustyöt toisessa postauksessa). Vilin tattikalsarit on muuten jo pesussa, ne on pitkät kalsarit tutulla pitkien pierukalsarikaavalla, tosin kokoa 104cm. Sohville paita ja liivimekko, miten suoran paidan pystyykin kuvaamaan NOIN vinoon!! 

Tuo helma on oikeasti suora, hain paidan tähän viereeni ja tarkistin, kun aloin itseäni epäilemään :-) En muuten ole tuota näköjään edes silittänyt, huoh... Kangas on elastaanitrikoota kangastukusta, aivan ihanaa vähän paksumpaa! Siihen täydellisesti saopiva resori sampsukasta.

 

Eipä ole tätäkään silitetty... Kangas kaverilta (kiitos Minna) ja jotenkin tuo oli sitten joustikseksi niin froteista niin froteista et pyyhe tuli mieleeni :-)