Me sitten aloitimme keittiöremontin. Noh, koska kyseessä on pari ihan pimiää tyyppiä, niin tätäkään ei tehdä helpommalla tavalla. Kuvia remontista tulee tähän sitä mukaa kun remontti etenee. Kaapistot on tilattu ja ne tulee Linnea-keittiöiltä Lahdesta, terveisiä ja kiitoksia Sannalle vaan!!

Tästä lähdettiin, eli takka seisoi huoneessa minkä läpi oli kulku keittiöstä sekä olohuoneeseen, että makuuhuoneisiin. Ruokailutilana emme tätä käyttäneet, koska ruokapöytä oli keittiössä. Tässä tilassa majaili kyllä isompi pöytämme, mutta siinä asusti ompelukoneeni ja ISO kasa rojua.

Tämä on muuten reilu vuosi sitten tilanne, eli takka oli punatiilinen ja panelointi puun väristä. Ennen Sohvin ristiäisiä teimme pientä pintaremonttia :-)

Mutta tälleen jatkettiin:

Ja sitten on seinän vuoro:

Ja näin meiltä puuttuu takka ja seinä. Tilalla liimapuiset tukitolpat. Isänsä apuna on tietenkin Vili:

Itse keittiön puolella lähdettiin tästä, kuva reilun vuoden takaa, sen jälkeen on jotain pientä tejty jo mm. siirtelemällä laatiksotoja uuden jääkaapin ja pakastimen tieltä jne.

Puuhellakin koko värin muutoksen tässä jo:

Tältä purkaminen seinän toiselta puolelta näytti:

Mutta tästä jatketaan, kuvia päivittyy, kun jotain tapahtuu :-)

Tämä on tilanne nyt (tiistai aamu 11.10.2011), "suloinen" kaaos, biojäteastiakin näköjään oikein esillä...:

Ja puuhellahan meillä oli, tosin siinähän ei uuni toiminut, siksi se sai väistyä (uusi tulee, kun rahat antaa periksi):

Tästä jatketaan huomenna purkamalla tuo muurattu seinän pätkä, sitten päästäänkin siirtää loput vanhat kaapit pois ja aloittamaan se uuden rakentaminen!

Jatketaanpä tästä tätä. Muurattu seinän pätkä purettuna:

Loputkin kaapit pois ja uuden seinän koolaus kaappien tukineen:

Uutta levyä, ja pakkelia, seinään. Pakkelin hitaan kuivumisen vuoksi pohjamaalaaus siirtyi seuraaviin päiviin.

Takan, puuhellan ja seinän purkaminen aiheutti lattioiden kanssa pientä ongelmaa, niitä on sitten paikkailtu tavalla jo toisellakin.

Tässä välissä on pohjamaalattu katot, ruiskulla :-), joten maalipölyäkin on siivoiltu! Katto jää odottamaan pintamaaliaan tulevaisuuteen, koska joudumme odottelemaan puskeeko vanha lakka maalin läpi kuinkakin pahasti. Pientä hidastusta remonttiin aiheutti myös rikkoontunut vesipumppu, jonka vaihto uuteen vei aikaa, ja rahaa! Mutta tästä päästään rakentamaan nyt sitä uutta keittiötä, kaapit odottaa jo autotallissa. Tästä kasasta ne kaapistot pitäisi sitten tehdä:

Tästä jatkan sitten uudella otsikolla, kun sitä uutta päästään tekemään :-)