On tässä helteiden keskellä jäänyt pari tekelettä esittelemättä, joten tässä "litanjaa":

Kesäkassi Kesäkassi vaihtoon:

sisäpuolella vähän väriä elämään ja pari taskua:

kassin mukana lähti pari lankakerän suojusta ja vuorikankaasta ommeltu "muovikassi".

Itse sain vaihtarina virkatun kassin, mutta nykytilanteessa lasten kanssa se ei taskuttomana palvele minua ihan täysin, joten ompelin itselleni kesäkassin:

Kangas on kangastukusta ostettu jämäpätkä. Sisäpuolella on pari "vaippataskua" ja päädyissä kännykkätasku sekä toisessa päässä samanlainen tasku mihin on nessupaketti tehnyt pesänsä.

Sitten tuli tehtyä kaksostytöille "Tiuhtille ja Viuhtille" bodyt, pipo-setit ja housut:

Näiden vähien ompelusten lisäksi on tullut laiteltua pihaa, vähän aidan tynkää suunniteltu ja pari hassua pätkää pystytettykin. Sitten tätä ikuista remonttia ollaan väännetty pikkuisen sieltä täältä. Suurin syy ompelemattomuuteen on kuitenkin on tässä:

Neiti 9kk oppi kuukausi sitten konttaamaan tosi kovaa, nousemaan pystyyn tukea vasten sekä kävelemään tuettuna (siis kävelee pöydän reunuksia jne pitkin, mutta myös Vilin tai Topin mopoa työntäen jne)

Koska neitin vauhti ei tuosta juurikaan hiljene ja kaaos täällä kotonamme tuskin siivoutuu itsekseen (harmi ettei) niin heinäkuusta tuleepi luultavasti suhteellisen hiljainen blogin suhteen. Toivotan siten oikein lämpöisiä heinäkuun päiviä ja palaan linjoille viimeistään elokuun alkupuolella, kunhan ralliautot ovat huristelleet ohitsemme. Ralliautoja odotellessa  ;-)